Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

360graden fotografie

Ontdek de kracht van een 360graden interactief beeld.

Als een beeld meer zegt dan 1000 woorden, wat zegt een 360°-interactief beeld dan in het overtuigingsproces naar uw kopers?
Virtual reality heeft zijn intrede gedaan en biedt nog meer mogelijkheden om de emotie van een project te voelen. Indien u momenteel al overtuigd bent van het nut van 3D visualisaties en animaties als marketingtools, dan is het nu slechts een kleine stap om ook VR te integreren in uw marketing.
Virtual reality is een ideale tool om iemand te overtuigen en te inspireren. Uw klant voelt de ruimte nog beter aan, kan de kwaliteit van de materialen beter inschatten en geniet van het zicht dat nu nog niet bestaat. Sterker nog, u kunt tijdens een virtual bezoek het effect van nacht of dag voelen door de klok aan te passen. Real-time veranderingen kunt u direct laten zien. U hoeft maar te klikken om het verschil te zien.

360 Graden fotografie / video brengt ruimten en omgevingen nog meer tot leven. Met inzet van 360 graden fotografie / video creëren we beelden die u een totale beleving geven van de plaats of ruimte waar u zich bevindt.
Bestaande gebouwen of ruimtes kunnen dan virtueel beleefd worden. Door de omgeving te filmen met een 360°-camera waant u zich met VR bril ook écht ter plaatse. Door de beelden met elkaar te verbinden kunt een 360 graden wandeling maken en zo krijgt u meer inzicht in ruimten en omgevingen.
Onze fotografen en mediaspecialisten laten u graag de mogelijkheden zien.

Enkele voorbeelden:

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.be

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.be