Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

Digitale beeldbewerking

Meer doen met beelden. Maak gebruik van visueel krachtig beeldmateriaal.

Digitale beeldbewerkingstechnieken bieden veel mogelijkheden voor het manipuleren van video- en fotobeelden. Maquettefoto’s of illustraties kunnen zo in de bestaande omgeving of in luchtopnamen verwerkt worden. Videobeelden worden bewerkt tot aansprekende show reels. Het corrigeren van de gemaakte beelden op kleur en het manipuleren van de beelden biedt oneindig veel mogelijkheden Zo kunnen maquettefoto’s verwerkt worden tot een illustratieve impressie; de art impression wordt zo vervangen door een maquette illustratie.

Enkele voorbeelden:

 • Stadhuis onder water

  Stadhuis onder water

 • Golden Tulip Rotterdam

  Golden Tulip Rotterdam

 • Maquette Blob Eindhoven

  Maquette Blob Eindhoven

 • Doorkijk kunstwerk

  Doorkijk kunstwerk

 • Toren impressie

  Toren impressie

 • Rendering watertoren

  Rendering watertoren

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.be

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.be