Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

Enthescoop fotografie

Een virtuele wandeling door een maquette.

Enthescoop foto’s geven u het gevoel dat u in het schaalmodel staat. U ervaart het schaalmodel als een realistisch object en kunt het op ooghoogte beoordelen.
Enthescopie maakt maquettes breder inzetbaar. In de ontwerpfase als studieobject, en in de verkoopfase als verkoopmodel. De combinatie van enthescoop met video-opnamen, zie u het schaalmodel op ooghoogte in beweging; zo maakt u een virtuele wandeling door het nog te bouwen project. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Enkele voorbeelden:

  •  Enthescoop foto

    Enthescoop foto

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.be

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.be