Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

Maquette fotografie

Fotografie- en video-opnamen van maquettes brengen het schaalmodel tot leven.

Een juiste belichting en standpunt doen u de schaal vergeten. Schaalmodellen worden realiteit. Uw maquette krijgt door toepassing van fotografie en video-opnamen een extra dimensie.
Ook geeft het vastleggen van beelden van maquettes u de mogelijkheid de maquette te verwerken in andere mediatoepassingen. U kunt nu de maquette in de huiskamer presenteren van uw klant. Kortom op deze manier kunnen we het model breder inzetbaar maken.

Enkele voorbeelden:

 • Archisign studio

  Archisign studio

 • Maquette foto

  Maquette foto

 • Maquette foto

  Maquette foto

 • Maquette foto

  Maquette foto

 • Maquette fotografie

  Maquette fotografie

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.be

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.be