Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

Maquette video

Een video met geluid en special effects maakt uw maquette breder inzetbaar.

Bewegende beelden spreken meer tot de verbeelding dan stilstaande plaatjes. Ondersteund met geluid en special effects heeft een smaakmakende productie meer attentiewaarde dan een standaard presentatie. Videobeelden zijn perfect te plaatsen in multimediapresentaties, social media en websites. Een specialisme bij Archisign is het op video zetten van maquettes. De maquette krijgt er een dimensie bij en wordt op deze manier nog meer inzetbaar.

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.be

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.be